Νέα προβλήματα υγείας για Εουσέμπιο
Σε νοσοκομείο της Λισσαβόνας εισήχθη ο Εουσέμπιο, λόγω καρδιακών προβλημάτων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Σε νοσοκομείο της Λισσαβόνας εισήχθη ο Εουσέμπιο, λόγω καρδιακών προβλημάτων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Σε νοσοκομείο της Λισσαβόνας εισήχθη ο Εουσέμπιο, λόγω καρδιακών προβλημάτων και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο πρώην ”άσος” της Μπενφίκα, ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, αφού πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, είχε διακομιστεί ξανά σε νοσοκομείο, λόγω πνευμονίας.
Ο Εουσέμπιο αγωνίστηκε με τους ”Αετούς της Λισσαβόνας’‘ από το 1960 μέχρι το 1975 και κατέκτησε 11 φορές το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ενώ οδήγησε τους Λουζιτανούς και στην κατάκτηση του κυπέλλου πρωταθλητριών, το 1962.
Με την εθνική Πορτογαλίας αγωνίστηκε από το 1961 έως το 1973 και οδήγησε τους Ίβηρες στην κατάκτηση της 3ης θέσης, στο Μουντιάλ της Αγγλίας, το 1966. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ, πετυχαίνοντας 9 τέρματα.
Πηγή: woop.gr
ολες οι ειδησεις
- Εύα Καϊλή: Δικαστικό σκάνδαλο το QatarGate
- Πάτρα: Ζευγάρι κακοποιούσε σκύλο – Του έκοψαν την ουρά και τον έβαψαν για να μην αναγνωριστεί
- Περιστέρι: «Έριχνε κάτι στο φαγητό μου ακόμη και όταν βγαίναμε με το παιδί μας», καταγγέλλει ο στρατιωτικός γιατρός (Βίντεο)
- Γαλλία: Αναβάλλονται ποδοσφαιρικοί αγώνες λόγω των διαδηλώσεων του Σαββάτου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr