ΑΜΥΝΑ
Δημοσίευση: ’
Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο
Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο, καθώς τουρκικά μαχητικά παρουσίασαν παραβατική συμπεριφορά.
Ειδικότερα, συνολικά επτά αεροσκάφη προχώρησαν σε 23 παραβιάσεις και επτά παραβάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost.
Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ολες οι ειδησεις
- Κρήτη: Οι κάμερες «πρόδωσαν» τον 30χρονο που επινόησε επίθεση εναντίον του
- Οι αρτοποιοί της Αθήνας καλούν σε κινητοποίηση και προτείνουν απεργία
- Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ: Έγινε έξαλλη με το γυμνό πόδι συνεπιβάτη σε αεροπλάνο και το ψέκασε με σπρέι – Το βίντεο που έγινε viral
- Ιράν: Προσχέδιο συμφωνίας με ΗΠΑ – Τι προβλέπει για τα Στενά του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr