Netflix: Οι θεατές ζητούν επίμονα και τρίτη σεζόν για αυτή τη σειρά τρόμου – Την παρακολούθησαν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο
Οι σεναριογράφοι πίσω από τη σειρά παραδέχτηκαν ότι υπάρχει μεγάλη “πίεση” γύρω από μια τρίτη σεζόν.
Οι σεναριογράφοι πίσω από τη σειρά παραδέχτηκαν ότι υπάρχει μεγάλη “πίεση” γύρω από μια τρίτη σεζόν.
Μια σειρά τρόμου του Netflix με σχεδόν τέλεια βαθμολογία 98% στο Rotten Tomatoes έχει αφήσει τους θεατές απελπισμένους για περισσότερα, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ύπαρξη τρίτης σεζόν.
Δυστυχώς, ως θεατές δεν έχουμε μεγάλο έλεγχο στο τι επιλέγουν να κάνουν τα στελέχη του τηλεοπτικού κόσμου όταν πρόκειται για τις αγαπημένες μας σειρές, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε την αγάπη μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Αυτό ακριβώς κάνουν οι θεατές μιας συγκεκριμένης νοτιοκορεατικής σειράς τρόμου από τότε που πρωτοήρθε στο Netflix το 2019, με τους θαυμαστές της να παρακαλούν πλέον για τρίτη σεζόν, αφού μετά τη δεύτερη ακολούθησε ένα πολύ πιο σύντομο ειδικό επεισόδιο.
Με πρωταγωνιστές τους Ju Ji-hoon, Bae Doona, Kim Sungkyu και Kim Hye-jun, η σειρά ακολουθεί τους χαρακτήρες ενός βασιλείου καθώς αρχίζουν να κυκλοφορούν παράξενες φήμες για τον άρρωστο βασιλιά τους. Καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται, ο διάδοχος του θρόνου γίνεται η μόνη τους ελπίδα ενάντια στη μυστηριώδη επιδημία που φαίνεται να καταλαμβάνει τη χώρα.
Με τον τίτλο Kingdom, η σειρά κράτησε τους θαυμαστές της τόσο το 2019 όσο και το 2020 με τις δύο πρώτες σεζόν της, ενώ ακολούθησε το αφιέρωμα Ashin of the North, το οποίο έφτασε το 2021.
Η σειρά έτυχε καλής υποδοχής, καθώς κέρδισε την υψηλή βαθμολογία της στο Rotten Tomatoes, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια το ερώτημα για την τρίτη σεζόν δεν έχει ακόμη απαντηθεί.
Οι θαυμαστές έχουν καταστήσει σαφές ότι επιθυμούν απεγνωσμένα περισσότερα επεισόδια, με έναν θαυμαστή μάλιστα να απειλεί ότι θα βάλει “κατάρα” στο Netflix αν δεν παραδώσει.
Έγραψαν: “Bruh, μόλις θυμήθηκα… ακόμα δεν έχουμε 3η σεζόν για το Kingdom. Wtf happened? Δεν το πιστεύω, αυτό είναι καλύτερο από το 99,9% των άλλων πρωτότυπων προγραμμάτων του Netflix. Αν δεν το επαναφέρουν και το spinoff, θα βάλω αρκετά (περισσότερα) hexes στο Netflix”.
“Υπέροχη ιστορία! Ενδιαφέρουσα και πιστευτή ανάπτυξη χαρακτήρων και κίνητρα χαρακτήρων. Χρειάζομαι περισσότερα!!!!!”, έγραψε ένας άλλος.
Άλλοι θαυμαστές ενθάρρυναν περισσότερους χρήστες του Netflix να παρακολουθήσουν τη σειρά, με έναν να μοιράζεται στο Reddit: “Το Kingdom [είναι] ένα κορεατικό δράμα με ζόμπι. Όσο πιο γρήγορο ρυθμό μπορείς να έχεις. Είναι το καλύτερο ζόμπι που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Ω… και όλοι φορούν αυτά τα πολύ ωραία καπέλα”.
Οι δημιουργοί του Kingdom έχουν μιλήσει στο παρελθόν για το ενδεχόμενο τρίτης σεζόν, ωστόσο η συγγραφέας Kim Eun-hee παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλη “πίεση” γύρω από τα μελλοντικά επεισόδια.
Σύμφωνα με το Philstar, η συγγραφέας δήλωσε: “Η συγγραφέας είπε ότι: “Θα έλεγα ψέματα αν δεν υπήρχε πίεση. Η πίεση είναι αναπόφευκτη σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, αισθάνομαι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργήσεις κάτι που, αν δείξεις το περιεχόμενο σε 100 ανθρώπους, όλοι θα το λατρέψουν”.
Ας ελπίσουμε ότι η τρίτη σεζόν θα γίνει, αλλά μέχρι τότε, το Kingdom είναι διαθέσιμο για streaming στο Netflix.
ολες οι ειδησεις
- Κιμ Γιονγκ Ουν: Η 13χρονη κόρη του οδηγεί άρμα μάχης και προετοιμάζεται για τη διαδοχή
- ΟΑΚΑ: Στη φυλακή οπαδοί του Παναθηναϊκού και υπάλληλοι που άνοιξαν παράνομα τα τουρνικέ
- Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες μουσουλμάνοι γιόρτασαν τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού
- Πάτρα: Ανήλικοι έκλεψαν ταξί εν κινήσει
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr