Νίκος Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να κάνουμε την πατρίδα μας ανθεκτική
Μήνυμα για «μια πατρίδα που προοδεύει, στηρίζει τους αδύναμους, ανοίγει ορίζοντες προοπτικής για τους νέους», έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Μήνυμα για «μια πατρίδα που προοδεύει, στηρίζει τους αδύναμους, ανοίγει ορίζοντες προοπτικής για τους νέους», έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Με αναφορές στις καταστροφικές πυρκαγιές, αλλά και στις γεωπολιτικές προκλήσεις διάνθισε το μήνυμά του για τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. «Δεν είναι η ώρα για ευχολόγια και επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά για έναν σοβαρό εθνικό σχεδιασμό», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη:
«Σήμερα εορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, που είναι το καταφύγιο ελπίδας και παρηγοριάς μπροστά σε κάθε δοκιμασία.
Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης. Με ευημερία, υγεία και ειρήνη.
Δυστυχώς, και το φετινό καλοκαίρι σημαδεύτηκε με πυρκαγιές που άφησαν πίσω τους χιλιάδες στρέμματα καμένου φυσικού πλούτου, καταστροφές σε περιουσίες και διάχυτο το αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες για μια κρατική διαχείριση ουδόλως επιτελική και προνοητική.
Στεκόμαστε δίπλα σε όσους επλήγησαν, στους πυροσβέστες, τους πιλότους και τους εθελοντές που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες.
Δεν είναι η ώρα για ευχολόγια και επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά για έναν σοβαρό εθνικό σχεδιασμό με ουσιαστική έμφαση στην πρόληψη, με ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο πολιτικής προστασίας.
Έχουμε χρέος να κάνουμε την πατρίδα μας ανθεκτική και να εγγυηθούμε την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια, που αξίζει σε όλους μας.
Ας δυναμώσουμε την πίστη μας σε μία Ελλάδα που στέκεται ισχυρή απέναντι στις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις και υπερασπίζεται με αποφασιστικότητα τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
Μια πατρίδα που προοδεύει, στηρίζει τους αδύναμους, ανοίγει ορίζοντες προοπτικής για τους νέους.
Μια δίκαιη κοινωνία και μία πραγματική αλλαγή για τον τόπο μας».
ολες οι ειδησεις
- Το «σπίτι» που δεν θυμάται τον ένοικο Πέτρο Παππά
- Η κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη μιλά πρώτη φορά: «Μου είπε μπαστ… όταν με γνώρισε η αδερφή του»
- Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για να γεννήσει – «Με συγκινεί που θα γυρίσω πολύ διαφορετική»
- Γίγαντας Πολονάρα – Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την μάχη με την λευχαιμία (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr