Νίκος Παναγιωτόπουλος: Θύμα κυβερνοεπίθεσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Επίθεση από χάκερ δέχθηκε ο προσωπικός λογαριασμός του
Νίκος Παναγιωτόπουλος: Επίθεση από χάκερ δέχθηκε ο προσωπικός λογαριασμός του
Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο παραβιάστηκε ο λογαριασμός του υπουργού Εθνικής Άμυνας στo twitter.
Ο προσωπικός του λογαριασμός «δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα», όπως ενημέρωνει μέσω Facebook.
«Ζητούμε συγγνώμη από πρόσωπα που ακολουθούν τον προσωπικό λογαριασμό του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου στο Twitter κι έχουν δεχθεί ”μήνυμα αποκλεισμού”. Ο λογαριασμός δέχθηκε κυβερνοεπίθεση με αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν λογαριασμοί εκατοντάδων ακολούθων, χωρίς ωστόσο να εξαχθούν πληροφορίες ή δεδομένα» αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.
ολες οι ειδησεις
- Εκατό χρόνια στον Πλανήτη Γη: Αιωνόβιος ο Ντέιβιντ Ατένμπορο
- Ρωσία κατά Αρμενίας: «Απαράδεκτη» η παροχή πλατφόρμας στον Ζελένσκι για αντιρωσικά σχόλια
- ΔΥΠΑ: Τα 4 ανοιχτά προγράμματα για ανέργους – Ποιες νέες επιδοτήσεις έρχονται το 2026
- Συντήρηση κλιματιστικού: Πότε πρέπει να γίνεται και γιατί είναι απαραίτητη πριν το καλοκαίρι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr