Νίκος Ρωμανός: Επίθεση στον Κασσελάκη – «Δεν έχει δώσει απάντηση για την offshore»
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός εξέδωσε δήλωση σχετικά με το θέμα της εξωχώριας εταιρείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός εξέδωσε δήλωση σχετικά με το θέμα της εξωχώριας εταιρείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.
Ο Νίκος Ρωμανός, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, εξαπολύει επίθεση εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα που έχει προκύψει με την εξωχώρια εταιρεία του. Όπως αναλυτικά γράφει στην δήλωσή του:
«Τρία εικοσιτετράωρα μετά τις καταγγελίες του τέως Οικονομικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, για τα «αχρείαστα» δάνεια των 4 ημέρων και την offshore Κασσελάκη που οδήγησε στην αντίστοιχη έρευνα από την Εισαγγελεία, ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει καμία απάντηση.
Αντιθέτως, σχολιάζει επι παντός του επιστητού, εκδράμοντας αμέριμνος ανά την Ελλάδα. Περιμένουμε το επόμενο βίντεό του, από τον επόμενο προορισμό του. Ίσως εκεί βρει λίγο χρόνο να δώσει απαντήσεις στις καταγγελίες εις βάρος του που διερευνά η Δικαιοσύνη».
ολες οι ειδησεις
- Οι… γεναιόδωρες παροχές, η άφιξη Κοβέσι και ο Παναγόπουλος – Δείτε το βίντεο
- Πρωτιά της Ελλάδας στους «27» στη μείωση του δημοσίου χρέους
- Ανακαλύφθηκε ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην Τουρκία (Βίντεο)
- Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ ύψους 4 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr