Νοσοκομείο Χανίων: Αναστάτωση εξαιτίας πυροβολισμού
Όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, «η σφαίρα καρφώθηκε σε γυψοσανίδα και, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς».
Όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, «η σφαίρα καρφώθηκε σε γυψοσανίδα και, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς».
Ειδικότερα, σύμφωνα με το creta24.gr, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το πρωί, την ώρα που ο αστυνομικός που ολοκλήρωνε τη βάρδιά του παρέδιδε τον οπλισμό του στον συνάδελφο που αναλάμβανε υπηρεσία για τη φύλαξη κρατουμένου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Κατά τη διαδικασία, το όπλο εκπυρσοκρότησε ξαφνικά.
Όπως ανέφερε στο Creta24 ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, «η σφαίρα καρφώθηκε σε γυψοσανίδα και, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς».
ολες οι ειδησεις
- Η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
- Τραγωδία στον Βόλο με δύο νεκρές γυναίκες- Φλόγες-παγίδα σε σπίτι: Μητέρα και κόρη κάηκαν ζωντανές – Μάχη ζωής για τον 40χρονο γιο (Βίντεο)
- Λίλι Άλεν: Το πορτρέτο του «West End Girl» κατακτά την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός στη Θεσσαλονίκη – Ευθύμης Λέκκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά θέλει προσοχή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr