Νόστιμο γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο, πανέ
Πλένουμε καλά τα φιλέτα και στη συνέχεια τα κόβουμε με ένα μικρό μαχαίρι από τα πλάγια έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια μικρή φωλίτσα (μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει) και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας.
Πλένουμε καλά τα φιλέτα και στη συνέχεια τα κόβουμε με ένα μικρό μαχαίρι από τα πλάγια έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια μικρή φωλίτσα (μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει) και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας.
Υλικά
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 1 κυπελάκι ντομάτες λιαστές
- 300 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 4 κομμάτια μπέικον
- Αλάτι και πιπέρι
- ελαιόλαδο
- Μίγμα τριμμένης φρυγανιάς ή τριμμένα corn flakes με λίγο αλεύρι για πανάρισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα και στη συνέχεια τα κόβουμε με ένα μικρό μαχαίρι από τα πλάγια έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια μικρή φωλίτσα (μπορείτε να ζητήσετε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει) και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας. Κόβουμε τη κεφαλογραβιέρα σε μικρά κυβάκια καθώς επίσης και το μπέικον σε λωρίδες.
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει σε χαμηλή φωτιά.
Γεμίζουμε τα φιλέτα μας με τα κυβάκια κεφαλογραβιέρας τις λωρίδες μπέικον και τις λιαστές ντομάτες. Κλείνουμε καλά τα φιλέτα με τη βοήθεια 3 οδοντογλυφίδων σε κάθε ένα. Πανάρουμε με το μίγμα τριμμένης φρυγανιάς ώστε να πάει παντού.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τα παναρισμένα φιλέτα στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά γυρίζοντας τα φιλέτα κάθε 2 λεπτά ώστε να παραμείνουν ζουμερά.
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 25 δισ. δολαρίων στη Meta για παραπλάνηση χρηστών με την Cambridge Analytica
- Ιλαρά: Αύξηση κατά 40% στα κρούσματα παιδιών κάτω των πέντε ετών
- Χάρι Στάιλς: Έντονη αντιπαράθεση με άνδρα που τον ακολουθούσε στη Νέα Υόρκη για αυτόγραφο – Δείτε βίντεο
- Κιμ Καρντάσιαν: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε North West για το Halloween 2026 με μπλε μαλλιά και punk αισθητική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr