Ο Dirar Abohoy, είναι ένας 32χρονος από τη βόρεια Αιθιοπία που έχει την ικανότητα να περπατάει με τα χέρια.
Σίγουρα πάρα πολλοί ζογκλέρ, καθώς και αθλητές του παρκούρ, εμφανίζονται σε διάφορες παραστάσεις να περπατάνε με τα χέρια. Ο Dirar από τη Tigray της Αιθιοπίας όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.
Ξεκίνησε να περπατάει «ανάποδα» από την ηλικία των εννέα ετών, καθώς νόμιζε πως αυτά που έβλεπε στις ταινίες ήταν αληθινά, καθώς δεν ήξερε ότι είχαν υποστεί επεξεργασία.
Ο Dirar, δεν περπατάει απλά με τα χέρια. Έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώνει σε βουνά, να κουβαλάει τους φίλους του, μέχρι και να σέρνει αυτοκίνητα και όλα αυτά ενώ στέκεται «ανάποδα».
ολες οι ειδησεις
- Αμβρακικός Κόλπος: Στο όριο το οικοσύστημα ενώ σχεδιάζεται επέκταση ιχθυοκαλλιεργειών από την κυβέρνηση
- Νίκος Μπάρκουλης: Η ρομαντική στιγμή με τη σύντροφό του μπροστά στον Λευκό Πύργο
- Πετρέλαιο θέρμανσης: «Καίνε» οι τιμές, παγώνουν οι παραγγελίες (Βίντεο)
- Φινλανδία: Υπό αστυνομική έρευνα η Google για παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr