Ο Αλ. Τσίπρας έβγαλε το… πτυχίο του στον Τ. Ερντογάν
Να χαμηλώσει τους τόνους που υψώθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη συνάντηση Τ. Ερντογάν – Πρ. Παυλόπουλου επιχείρησε ο πρωθυπουργός.
Να χαμηλώσει τους τόνους που υψώθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη συνάντηση Τ. Ερντογάν – Πρ. Παυλόπουλου επιχείρησε ο πρωθυπουργός.
Τις γνώσεις του ως… πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ επιστράτευσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις συνομιλίες του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Να χαμηλώσει τους τόνους που υψώθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη συνάντηση Τ. Ερντογάν – Πρ. Παυλόπουλου, επιχείρησε ο πρωθυπουργός.
Ο Τούρκος πρόεδρος στο τετ α τετ με τον Έλληνα ομόλογό του έθεσε θέμα επικαιροποίησης της Συνθήκης της Λωζάνης. Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε… τεχνηέντως να υπογραμμίσει τη σημασία του διεθνούς Δικαίου, επικαλούμενος τις σπουδές του στο ΕΜΠ: «Σκοπός είναι να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ μας και όχι να υψώσουμε τοίχους. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός είναι και ο δικός σας σκοπός. Ως μηχανικός που είμαι, γνωρίζω πως για να γίνει αυτό χρειάζονται σταθερά θεμέλια. Σταθερά θεμέλια είναι ο αλληλοσεβασμός, ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο, στην εδαφική ακεραιότητα και τις διεθνείς συνθήκες».
ολες οι ειδησεις
- Δεν έριξε μόνο το μπουρίνι τα δέντρα: Τα σάπια πέφτουν, το κράτος και οι δήμοι κοιτούν αλλού
- The Ellinikon: Νέα ορόσημα στην ανάπλαση – Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων παραδόσεων έργων
- Σοφία Βεργκάρα: Ξέφρενος χορός στη Μύκονο με εντυπωσιακό φούξια φόρεμα – Το βίντεο που έγινε viral
- Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε συμμορία που «ρήμαξε» σπίτι στα Βραχνέικα με λεία πάνω από 45.000 ευρώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr