O Άνθιμος στον ΣΥΡΙΖΑ;
Η ΕΡΤ έφερε κοντά τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΕΡΤ έφερε κοντά τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΕΡΤ έφερε κοντά τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Αντέννα με τον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Άνθιμος παρέλαβε σήμερα την κομματική του ταυτότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία κίνηση εναντίωσης στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει η ΕΡΤ.
Την περασμένη Πέμπτη άλλωστε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Άνθιμο με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο θέμα της ΕΡΤ και της ιδωτικοποίησης του νερού στη Θεσσαλονίκη.
Και οι δύο πλευρά μάλιστα είχαν αναφερθεί στην ανάγκη να ξεπεραστεί η καχυποψία που χαρακτηρίζει τις σχέσεις Εκκλησίας και Αριστεράς ενώ ο κ. Άνθιμος είπε στους : «Ελπίζω να τα καταφέρετε. Φαίνεσθε έντιμοι άνθρωποι».
ολες οι ειδησεις
- Η ώρα της Κάσου: Το γαλλικό πλοίο, η Τουρκία και το μεγάλο τεστ των ελληνικών «κόκκινων γραμμών» – Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των ερευνών του καλωδίου Ελλάδας–Κύπρου
- Διπλή στρατηγική Μητσοτάκη: Επιχείρηση συσπείρωσης στη Μεσσηνία του Σαμαρά και πίεση στο ΠΑΣΟΚ – Τα 285 «ναι» του ΠΑΣΟΚ για τα funds και η κυβερνητική επίθεση για αντιφάσεις
- Τραμπ: «Ιστορικό μνημείο» το Οβάλ Γραφείο – Δικαστικό μπλόκο στην αψίδα που σχεδιάζει
- «Λες σκ@τά, θα σε κάνω να τα φας» – Ανάγκασε τον σύζυγό της να φάει περιττώματα επειδή δεν την υπερασπίστηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr