Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκινά την Αυτοψία
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η ομάδα του κάνουν αποκαλυπτική έρευνα στις υποθέσεις που προκάλεσαν αίσθηση.
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η ομάδα του κάνουν αποκαλυπτική έρευνα στις υποθέσεις που προκάλεσαν αίσθηση.
Ξεκίνησε την εκπομπή πριν από δέκα χρόνια, το 2012, με σκοπό να κάνει Αυτοψία με ρεπορτάζ σε θέματα της επικαιρότητας.
Από τότε έως σήμερα, στην πορεία των σεζόν, η εκπομπή έκανε αρκετές αλλαγές στη θεματολογία της, με κάποιες να μην έχουν και τόσο… ερευνητική «ματιά». Φέτος όμως, την ενδέκατη κατά σειρά σεζόν της η Αυτοψία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ALPHA, επιστρέφει με «Έρευνα, αποκάλυψη, ενημέρωση».
Εκεί που γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα καθορίζουν την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις της κοινωνίας ζητούν απαντήσεις.
Εκεί που αυτόπτης μάρτυρας είναι η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ.
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η ομάδα του κάνουν αποκαλυπτική έρευνα στις υποθέσεις που προκάλεσαν αίσθηση. Πρόσωπα που βρέθηκαν στην καρδιά της ενημέρωσης και συζητήθηκαν, σπάνε τη σιωπή τους.»
Σύντομα λοιπόν ο Αντώνης Σρόιτερ θα ξεκινήσει εκτός από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ALPHA να δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και μία φορά τη βδομάδα με σκοπό να κάνει Αυτοψία σε «Γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία και άλλαξαν τη ζωή μας, αλλά και θέματα διαφορετικά, εναλλακτικά, με εσάς εμπνευστές…»!
ολες οι ειδησεις
- Μια δεκαετία γεμάτη από επιχειρηματικά success stories χάρη στο πρόγραμμα Forward
- Eurovision: Η εκπρόσωπος της Λετονίας στηρίζει Ακύλα, ο γιος της τραγουδάει Ferto
- Η συγκλονιστική ανάρτηση Πλακιά: «Θα πάω το κασκόλ στα αετόπουλα κι ας μην μπορούν να πετάξουν πλέον τόσο ψηλά όσο η ΑΕΚΑΡΑ μας»
- Γιώργος Λιάγκας για Eurovision: «Μας έριξαν στα τάρταρα με την 6η θέση – Στατιστικά οι πιθανότητες να κερδίσουμε είναι μηδέν»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr