O EΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνα γιαούρτια του Carrefour
Ύστερα από ελέγχους που διενήργησε ο ΕΦΕΤ μετά από καταγγελίες για την ύπαρξη μούχλας σε συσκευασίες γιαουρτιών, απαίτησε την προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων της σειράς προϊόντων «Επιδόρπια γιαουρτιού CARREFOUR».
Ύστερα από ελέγχους που διενήργησε ο ΕΦΕΤ μετά από καταγγελίες για την ύπαρξη μούχλας σε συσκευασίες γιαουρτιών, απαίτησε την προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων της σειράς προϊόντων «Επιδόρπια γιαουρτιού CARREFOUR».
Ύστερα από ελέγχους που διενήργησε ο ΕΦΕΤ μετά από καταγγελίες για την ύπαρξη μούχλας σε συσκευασίες γιαουρτιών, απαίτησε την προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων της σειράς προϊόντων «Επιδόρπια γιαουρτιού CARREFOUR». Συγκεκριμένα πρόκειται για:
1) Επιδόρπιο γιαουρτιού με μπισκότο, 1% ΛΙΠΑΡΑ, 2 Χ 200 ΓΡ, CARREFOUR (bar code: 520 4239 232088) ανεξαρτήτως ημ/νίας λήξης
2) Επιδόρπιο γιαουρτιού με ροδάκινο, 1% ΛΙΠΑΡΑ, 2 Χ 200 ΓΡ, CARREFOUR (bar code: 520 4239 232057) ανεξαρτήτως ημ/νίας λήξης
3) Επιδόρπιο γιαουρτιού με λεμόνι, 1% ΛΙΠΑΡΑ, 2 Χ 200 ΓΡ, CARREFOUR (bar code: 520 4239 232071) ανεξαρτήτως ημ/νίας λήξης
4) Επιδόρπιο γιαουρτιού με κεράσι, 1% ΛΙΠΑΡΑ, 2 Χ 200 ΓΡ, CARREFOUR (bar code: 520 4239 232064) ανεξαρτήτως ημ/νίας λήξης
5) Επιδόρπιο γιαουρτιού με φράουλα, 1% ΛΙΠΑΡΑ, 2 Χ 200 ΓΡ, CARREFOUR (bar code: 520 4239 232040) ανεξαρτήτως ημ/νίας λήξης.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν. Οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας τόνισε σε δηλώσεις του: «Η προστασία της δημόσιας υγείας μέσω της διασφάλισης της παραγωγής και διάθεσης ασφαλών τροφίμων αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στρατηγικό στόχο του ΕΦΕΤ, γεγονός που θα πρέπει να γίνει κατανοητό από οποιαδήποτε επιχείρηση, πολυεθνική, εγχώρια, μικρή ή μεγάλη. Στο πλαίσιο αυτό οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ συνεχίζονται με περισσότερη ένταση και λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας, διαβεβαιώνουμε τους Έλληνες καταναλωτές ότι δεν θα επιτραπεί σε καμία περίπτωση να μετατραπεί η οικονομική κρίση σε διατροφική».
ολες οι ειδησεις
- Tdap: Το «ξεχασμένο» εμβόλιο που προστατεύει από σοβαρές λοιμώξεις
- Όχημα πέφτει πάνω σε θεατές κατά τη διάρκεια αγώνα στην Κολομβία – Δύο νεκροί και 37 τραυματίες – Προσοχή σκληρές εικόνες (Βίντεο)
- Ταινίες της εβδομάδας: Η μεγάλη επιστροφή της Μέριλ Στριπ και οι πρεμιέρες που ξεχωρίζουν
- Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από «άγνωστα βλήματα» ανοικτά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr