Ο Ελ Κααμπί γράφει ιστορία στον Ολυμπιακό – 50 γκολ σε 78 συμμετοχές!
Σκοράρει κατά ριπάς ο Αλγερινός φορ.
Σκοράρει κατά ριπάς ο Αλγερινός φορ.
Το τέρμα που σημείωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν το 50ο του με τα χρώματα του Ολυμπιακού σε 78 αναμετρήσεις και μόλις στη δεύτερη σεζόν του στους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται κοντά στην είσοδο του στους πρώτους τριάντα σκόρερ της ιστορίας της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.
Ηδη βρίσκεται στην 33η θέση και μπροστά του είναι ο Μπάμπης Κοτρίδης με 55 τέρματα, ενώ 57 έχουν οι Βασίλης Μποτίνος, Όλεγκ Προτάσοφ και Γιώργος Μασούρας που μοιράζονται την 29η θέση.
Πάντως, στο πρωτάθλημα είναι ήδη στην 30η θέση όλων των εποχών, αφού έφτασε τα 30 γκολ με αυτό απέναντι στον Ατρόμητο. Μαζί του βρίσκονται ο Παμπουλής Παπαδόπουλος και ο Νέρι Καστίγιο, ενώ μπροστά του είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος (32) και Χούλιο Λοσάντα (31).
Τα πενήντα γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι σε πρωτάθλημα (30) και ευρωπαϊκές διοργανώσεις (20), ενώ δεν έχει σκοράρει στις τρεις αναμετρήσεις του στο κύπελλο Ελλάδος.
ολες οι ειδησεις
- Τελευταία ευκαιρία για εισαγωγή στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία
- Εξάρχεια: 114 προσαγωγές μετά από επίθεση σε ΜΑΤ
- EuroLeague: Πότε αποφασίζεται το νέο format – Τι θα γίνει για τις ομάδες από Ισραήλ και Ρωσία
- Η δική μου Μαρινέλλα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr