Ο Έλληνας σεφ που «ξετρέλανε» την Κάρλα Μπρούνι
Tα καταστήματα «Μαυρομμάτη» στη Γαλλία έχουν ξετρελάνει με τις ελληνικές γεύσεις τους όλους τους Γάλλους αλλά κυρίως την Πρώτη Κυρία της χώρας, Κάρλα Μπρούνι που πλέον είναι από τις πιο σταθερές πελάτισσες.
Tα καταστήματα «Μαυρομμάτη» στη Γαλλία έχουν ξετρελάνει με τις ελληνικές γεύσεις τους όλους τους Γάλλους αλλά κυρίως την Πρώτη Κυρία της χώρας, Κάρλα Μπρούνι που πλέον είναι από τις πιο σταθερές πελάτισσες.
Tα καταστήματα «Μαυρομμάτη» στη Γαλλία έχουν ξετρελάνει με τις ελληνικές γεύσεις τους όλους τους Γάλλους αλλά κυρίως την Πρώτη Κυρία της χώρας, Κάρλα Μπρούνι που πλέον είναι από τις πιο σταθερές πελάτισσες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στα 30 χρόνια που ζει η οικογένεια Μαυρομμάτη στο Παρίσι κατάφερε να τοποθετήσει επάξια την ελληνική κουζίνα δίπλα στη nouvelle cuisine κάνοντας τις ελληνικές γεύσεις στο κοινό της Γαλλίας.
Σήμερα η οικογένεια Μαυρομμάτη έχει 8 καταστήματα delicatessen στο Παρίσι και δύο εστιατόρια.
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Ο καιρός του Σαββάτου: Καταιγίδες, χαλάζι και έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές
- Ο Μελ Γκίμπσον αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από τη συνέχεια των «Παθών του Χριστού»
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η “πρωινατζού”»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr