Ο Γ. Αμυράς έφερε το American Bar στο βήμα της Βουλής
Στον βουλευτή λοιπόν έκανε μάλλον ιδιαίτερη εντύπωση το σχόλιο για την… ειδική ευχή που έχει η εκκλησία περί της «ονοματοθεσίας νέας επί αλλαγή φύλλου».
Στον βουλευτή λοιπόν έκανε μάλλον ιδιαίτερη εντύπωση το σχόλιο για την… ειδική ευχή που έχει η εκκλησία περί της «ονοματοθεσίας νέας επί αλλαγή φύλλου».
Αναγνώστης του Newpost και της στήλης American Bar φαίνεται πως είναι ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ο οποίος το… απέδειξε με τον πιο περίτρανο σχόλιο κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη Βουλή, επί του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου.
Στον βουλευτή λοιπόν έκανε μάλλον ιδιαίτερη εντύπωση το σχόλιο για την… ειδική ευχή που έχει η εκκλησία περί της «ονοματοθεσίας νέας επί αλλαγή φύλλου». Πρόκειται για την ευχή, η οποία περιλαμβάνεται σε βιβλίο με ευχές («Εγκόλπιον ευχολόγιον»), που έχει συγκεντρώσει ο Τιμόθεος, μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Το βιβλίο, μάλιστα, το έχει εγκρίνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Όχι μόνο διάβασε ο κ. Αμυράς την… ιδιαίτερη ευχή αλλά κατέθεσε και το δημοσίευμα στα πρακτικά…
ολες οι ειδησεις
- Το αφιέρωμα του ABC Νews στους Αρκιούς: «Το ελληνικό νησί που δεν έχει καθόλου παιδιά» (Βίντεο)
- Αρνί στη σούβλα vs κατσικάκι στη γάστρα: Το πασχαλινό ντέρμπι που διχάζει τραπέζια
- Άγιος Πορφύριος: Ο «Άγιος της Ομόνοιας» και η άγνωστη μικρή «Αγιά Σοφιά» της Αττικής (Βίντεο)
- Ουνιόν Βερολίνου: Η Μαρί-Λουίζ Έτα πρώτη γυναίκα προπονήτρια στην ιστορία της Bundesliga
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr