Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ
Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου αποκτά έτσι μία ακόμα λύση για την επίθεση, προσθέτοντας βάθος δίπλα στους Φεντόρ Τσάλοφ και Ανέστη Μύθου
Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου αποκτά έτσι μία ακόμα λύση για την επίθεση, προσθέτοντας βάθος δίπλα στους Φεντόρ Τσάλοφ και Ανέστη Μύθου
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ολοκληρώσει τις επόμενες ώρες τη μετακίνησή του στους «ασπρόμαυρους».
Η συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό του Γιακουμάκη από την Κρουζ Αζούλ για τη σεζόν 2025-26, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό. Στο τέλος της σεζόν, προβλέπεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

(ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ο Κρητικός φορ θα ανακοινωθεί επίσημα από τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου αποκτά έτσι μία ακόμα λύση για την επίθεση, προσθέτοντας βάθος δίπλα στους Φεντόρ Τσάλοφ και Ανέστη Μύθου. Ο Γιακουμάκης θα είναι διαθέσιμος για τα Play Off των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είτε για το Europa League είτε για το Conference League.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Κομβική δίκη – Καραπάνος: «Το σκεπτικό αυτής της απόφασης μπορεί να συνυπολογιστεί για την υπόθεση του Κώστα Καραμανλή»
- Τραγωδία στην Ευρυτανία: Φορτηγό έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων – Νεκρός ο οδηγός
- Σύννεφα στη σχέση Χριστοπούλου – Ανδριολάτου; Οι κινήσεις στο Instagram που άναψαν φωτιές
- Akylas για την περιπέτεια της υγείας του: «Με ταλαιπώρησε αρκετά – Έκανα ένα μίνι χειρουργείο»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr