Δημοσίευση: ’

Ο Καμμένος επιτίθεται στον Τσίπρα με… Ανδρέα Παπανδρέου

Νέα ανάρτηση στο Twitter την ώρα που συζητείται στη Βουλή το πρωτόκολλο εισόδου της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Νέα ανάρτηση στο Twitter την ώρα που συζητείται στη Βουλή το πρωτόκολλο εισόδου της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Νέες αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και συνολικά όσων υποστηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του πρωτοκόλλου εισόδου της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Καμμένος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο με τις δηλώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Καννών, ενώ έγραψε και την εξής λεζάντα: «Ανδρέας Παπανδρέου 1995….Μετά την σύνοδο των Καννών αποκαλύπτει σε τι δεν ενέδωσε τότε και ποιά τα ανταλλάγματα σήμερα όσων υποκύψουν»

 

 

Τι είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου τότε

Αξίζει να σημειωθεί πως τότε ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου, είχε προειδοποιήσει  για την αποδυνάμωση των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων προς όφελος ενός ευρωπαϊκού διευθυντηρίου με επικεφαλής την ενοποιημένη Γερμανία.

 

Τότε είχε πει χαρακτηριστικά: «Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης, αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. Στο βωμό των κρίσεων και των συμφερόντων. Συμφερόντων, το λέγω, ρητά… Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα. Σας λέγω όμως ότι εδώ…υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεν θα μπορούν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το διευθυντήριο…».

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.