Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε να του βάλουν παραπάνω ύψος στην αστυνομική ταυτότητα!
Οι αστείες αποκαλύψεις του γνωστού σεφ
Οι αστείες αποκαλύψεις του γνωστού σεφ
Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιανούτσος επιστρέφουν τηλεοπτικά, παρουσιάζοντας κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23.15 την εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1. Στην αποψινή εκπομπή τους, πρώτος καλεσμένος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι τρεις του είχαν μία απολαυστική κουβέντα.
Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μιλάει για όλα, ενώ προχωράει και σε πολλές αστείες αποκαλύψεις. Για παράδειγμα, παραδέχεται πως συχνά παραγγέλνει ντελίβερι φαγητό και λέει το όνομά του, επειδή του κάνουν δώρο ένα καλαμάκι παραπάνω.
Επίσης, αποκάλυψε πως όταν πήγε να βγάλει ταυτότητα, ζήτησε να του βάλουν παραπάνω ύψος!
«Πήγα να βγάλω ταυτότητα και πάω στο ΑΤ Νέας Σμύρνης και λέω στον αστυνομικό “βάλε λίγο ύψος, τι σε πειράζει; Βάλε 1,78”. Μου λέει “δεν μπορώ κύριε να βάλω”. Λέω “εγώ δεν θα το πω πουθενά”…», είπε μεταξύ άλλων.
Ένα μικρό απόσπασμα από την αποψινή συνέντευξη προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day.
ολες οι ειδησεις
- 10.000 ευρώ για να μην ερημώσει η Ελλάδα: Το κράτος ψάχνει κατοίκους για τα σύνορα – Χωριά χωρίς νέους, σχολεία χωρίς παιδιά και σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Εξαρθρώθηκε σπείρα Τούρκων που διακινούσε κάνναβη στα Εξάρχεια
- Euroleague: Την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη αναζητά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός
- Αγία Βαρβάρα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr