Ο Λυκούδης αδειάζει Παπαδόπουλο και φτιάχνει νέα τάση στο εσωτερικό του κόμματος
Σκιές έχουν μπει στις σχέσεις Σπύρου Λυκούδη και Ανδρέα Παπαδόπουλου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ όσο και στους κόλπους των 58.
Σκιές έχουν μπει στις σχέσεις Σπύρου Λυκούδη και Ανδρέα Παπαδόπουλου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ όσο και στους κόλπους των 58.
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου
Σκιές έχουν μπει στις σχέσεις Σπύρου Λυκούδη και Ανδρέα Παπαδόπουλου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ όσο και στους κόλπους των 58.
Ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ διαχωρίζει την στάση του από εκείνη του πρώην εκπροσώπου Τύπου αλλά και του βουλευτή του κόμματος Γρηγόρη Ψαριανού τονίζοντας ότι διαφωνεί με το να εμφανίζονται στελέχη της Αγίου Κωνσταντίνου ως επίσημοι ομιλητές σε αντίπαλο πολιτικό σχήμα που παίρνει οργανωτικά χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε συνεδρίαση της ομάδας της μειοψηφίας της ΔΗΜΑΡ σε ξενοδοχείο των Αθηνών ο Σπύρος Λυκούδης είπε πάνω κάτω τα ίδια, κάτι που προκάλεσε την ενόχληση του Ανδρέα Παπαδόπουλο που αποχώρησε έκδηλα ανήσυχος και ενοχλημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων στο εσωτερικό των διαφωνούντων.
Ως γνωστόν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος διατηρεί στενότατη πολιτική αλλά και προσωπική σχέση με τον Σπύρο Λυκούδη και μετά την πίεση που τού ασκήθηκε λόγω της αποχώρησής του από την θέση του εκπροσώπου αισθάνεται να πιέζεται και από τον επικεφαλής της μειοψηφίας να εγκαταλείψει τους 58.
Ο Παπαδόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα πράξει και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην ΔΗΜΑΡ και τους 58 οι οποίοι τού έχουν προτείνει δια του Γιάννη Βούλγαρη να καταλάβει μία από τις πρώτες θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο. Γι’ αυτό και εμφανίζεται πλέον ως ομιλητής στις εκδηλώσεις τους.
Το θέμα βεβαίως που βρίσκεται πίσω από την διαφοροποίηση Λυκούδη σχετίζεται με το εάν η μειοψηφία θα παραμείνει στην ΔΗΜΑΡ ή θα εγκατασταθεί στους 58. Ο Λυκούδης έχει αποφασίσει να παραμείνει και να δημιουργήσει νέα τάση στο εσωτερικό του κόμματος. Ο Παπαδόπουλος έχει αμφιβολίες και σκέφτεται την μεταγραφή του στους 58.
Η φυγή στελεχών της ΔΗΜΑΡ από το κόμμα εκ των πραγμάτων δεν απασχολεί μόνο την ηγεσία του Φώτη Κουβέλη αλλά και τον Σπύρο Λυκούδη που θέλει να διαθέτει μία ισχυρή εσωκομματική αντιπολίτευση.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον επόμενο μήνα, όταν δηλαδή θα φανεί πόσοι από τους διαφωνούντες θα αποχωρήσουν κι επισήμως για τους 58…
ολες οι ειδησεις
- Γιατί ο Τυραννόσαυρος Rex είχε τόσο μικρά χέρια – Η νέα θεωρία των επιστημόνων
- Δεν είναι Gen X, δεν είναι Millennials: Είναι οι Xennials – Η γενιά που μεγάλωσε πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα
- Καταδίωξη νεαρών που είχαν κλέψει μηχανή
- Netflix: «Mating Season» η εποχή του ζευγαρώματος άρχισε και σκορπά γέλιο με το… διεστραμμένο χιούμορ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr