23 Νοεμβρίου 2023
Δημοσίευση: 09:45'

Ο Μητσοτάκης διάλεξε τον βασικό του αντίπαλο στη Βουλή…

Και του απευθύνθηκε δέκα φορές!

Επιμέλεια: Νίκος Μποζιονέλος
Δημοσίευση: 09:45’
Mητσοτάκης και Ανδρουλάκης στη Βουλή – Πηγή: Eurokinissi
Επιμέλεια: Νίκος Μποζιονέλος

Και του απευθύνθηκε δέκα φορές!

Με τον γνωστό του, δεικτικό και to the point τόνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε, από βήματος Βουλής, προς τον ΣΥΡΙΖΑ με την ατάκα «Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50% όπως πορεύεστε». Κάτι λογικό μιας και από την ολομέλεια της Βουλής απουσίαζε η ομάδα Αχτσιόγλου και τα έδρανα της αξιωματική αντιπολίτευσης ήταν… μισοάδεια.

Εξ ου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάλεξε τον βασικό του αντίπαλο στη Βουλή, πλέον. Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα φορές απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια της πολύωρης μάχης στη Βουλή για τη Θεσσαλία και τις φωτιές στον Έβρο.

Στη δευτερολογία του ο κ. Μητσοτάκης… τοποθέτησε τον Νίκο Ανδρουλάκη στη θέση βασικού συνομιλητή του, λες και το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη.

«Κατ’ αρχάς, κ. Ανδρουλάκη, σωστά είπατε, κατά την άποψη μου, ότι υπάρχει ένα lobby το οποίο συστηματικά έχει οικονομικό συμφέρον να αρνείται την πραγματικότητα της κλιματικής κρίσης. Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε. Υπάρχουν πολλοί αρνητές της κλιματικής κρίσης. Κάποιοι βρίσκονται και στην αίθουσα μας», είπε στην αρχή της δευτερολογίας του ο πρωθυπουργός, για να συμφωνήσει στη συνέχεια με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στους λόγους που έχουν οδηγήσει στην κλιματική κρίση».

Έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα ο πρωθυπουργός και να φέρει τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ «απέναντί του»; Ετσι φάνηκε…

Boz


TOP NEWS

uncached