O Μπάρον Κόεν…δικτάτορας
Ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ο κωμικός ο οποίος έγινε γνωστός ως “Μπόρατ” και στη συνέχεια ως “Μπρούνο”, θα υποδυθεί αυτή τη φορά έναν δικτάτορα.
Ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ο κωμικός ο οποίος έγινε γνωστός ως “Μπόρατ” και στη συνέχεια ως “Μπρούνο”, θα υποδυθεί αυτή τη φορά έναν δικτάτορα.
Ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ο κωμικός ο οποίος έγινε γνωστός ως “Μπόρατ” και στη συνέχεια ως “Μπρούνο”, θα υποδυθεί αυτή τη φορά έναν δικτάτορα.
Ο Μπάρον Κόεν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Ο Δικτάτορας”, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 11 Μαϊου του 2012, αναφέρει σε χθεσινή της ανακοίνωση η εταιρία διανομής Paramount Pictures.
Η παραγωγή της ταινίας θα κοστίσει 58 εκατομμύρια δολάρια και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο δημιουργός του “Μπόρατ” και του “Μπρούνο”, Λάρι Τσαρλς.
Το σενάριο έχει γράψει ο ίδιος ο Κόεν μαζί με τους Αλεκ Μπεργκ, Ντέιβιντ Μάντελ και Τζεφ Σάφερ.
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας διανομής.
Ο 39χρονος Μπάρον Κόεν είχε προκαλέσει το 2006 έντονες επικρίσεις ως “Μπόρατ”, υποδυόμενος έναν αντι-σημίτη ρεπόρτερ από το Καζακστάν, ο οποίος έρχεται σε επαφή με αμερικανούς, που δεν γνωρίζουν ότι τους έχει παγιδεύσει.
Η ταινία έκανε εισπράξεις περίπου 260 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ ο “Μπρούνο”, το 2009, στην οποία ο ηθοποιός υποδυόταν έναν αυστριακό ομοφυλόφιλο άνθρωπο της μόδας, έκανε περίπου 140 εκατομμύρια δολάρια.
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 25 δισ. δολαρίων στη Meta για παραπλάνηση χρηστών με την Cambridge Analytica
- Ιλαρά: Αύξηση κατά 40% στα κρούσματα παιδιών κάτω των πέντε ετών
- Χάρι Στάιλς: Έντονη αντιπαράθεση με άνδρα που τον ακολουθούσε στη Νέα Υόρκη για αυτόγραφο – Δείτε βίντεο
- Κιμ Καρντάσιαν: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε North West για το Halloween 2026 με μπλε μαλλιά και punk αισθητική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr