O Nίκος Ανδρουλάκης και το «χέρι του Θεού» (Βίντεο)
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε τον πρώτο αγώνα Μουντιάλ που παρακολούθησε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε τον πρώτο αγώνα Μουντιάλ που παρακολούθησε.
Αφού τα πήγε καλά στο χθεσινό τεστ ποδοσφαιρικών γνώσεων, ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε ακόμη μία ανάρτηση στο πνεύμα των ημερών. Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, ανέβασε στο TikTok βίντεο για τον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ που θυμάται να παρακολουθεί -Και ήταν ένα παιχνίδι πραγματικά αξέχαστο.
Πρόκειται για τον προημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 1986 ανάμεσα στην Αγγλία και στην Αργεντινή, στον οποίο είχαν νικήσει οι Λατινοαμερικάνοι με το εξωφρενικά αντικανονικό γκολ που είχε βάλει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, χρησιμοποιώντας το χέρι του. Τότε δεν υπήρχε VAR και το «χέρι του Θεού», όπως έμεινε στην ιστορία, χάρισε στην Αργεντινή την πρόκριση και την οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε δει εκείνον τον ιστορικό αγώνα στην τηλεόραση του καφενείου, στο Ψυχρό Λασιθίου, όταν ήταν μόλις επτά χρονών.
Δείτε το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη:
@nikos.androulakisΟ πρώτος αγώνας Παγκοσμίου Κυπέλλου που θυμάμαι να παρακολουθώ και η προτίμησή μου για απόψε!
ολες οι ειδησεις
- Formula 1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη – Δεύτερη σερί νίκη και ο Αντονέλι μια ανάσα από τον παγκόσμιο τίτλο
- Ο εργοδότης μου με αδικεί επειδή είμαι γυναίκα. Τι μπορώ να κάνω;
- Αγορά εργασίας: Τα νησιά δίνουν έως 91% υψηλότερες αμοιβές
- Μπιφτέκια, μπριζόλες και πανσέτες σαν στα κάρβουνα: Το κόλπο με το γκριλ του φούρνου για ζουμερό κρέας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr