Ο Οιδίποδας του Μάξιμου Μουμούρη
Με μια εντελώς «χειροποίητη» παράσταση, σπουδή στη μορφή του Οιδίποδα, συμμετέχει στο 2ο Low Budget Festival ο Μάξιμος Μουμούρης.
Με μια εντελώς «χειροποίητη» παράσταση, σπουδή στη μορφή του Οιδίποδα, συμμετέχει στο 2ο Low Budget Festival ο Μάξιμος Μουμούρης.
Με μια εντελώς «χειροποίητη» παράσταση, σπουδή στη μορφή του Οιδίποδα, συμμετέχει στο 2ο Low Budget Festival ο Μάξιμος Μουμούρης. Ο ίδιος έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί στο «Dig!», το οποίο βασίζεται στα έργα «Οιδίπους Τύραννος» και «Οιδίπους επί Κολωνώ». Η παράσταση έχει τη μορφή περφόρμανς και παίζεται στο γκαράζ του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 24, 25, 26/11.
πηγή: athinorama.gr
ολες οι ειδησεις
- Εύα Καϊλή: Δικαστικό σκάνδαλο το QatarGate
- Πάτρα: Ζευγάρι κακοποιούσε σκύλο – Του έκοψαν την ουρά και τον έβαψαν για να μην αναγνωριστεί
- Περιστέρι: «Έριχνε κάτι στο φαγητό μου ακόμη και όταν βγαίναμε με το παιδί μας», καταγγέλλει ο στρατιωτικός γιατρός (Βίντεο)
- Γαλλία: Αναβάλλονται ποδοσφαιρικοί αγώνες λόγω των διαδηλώσεων του Σαββάτου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr