Ο… ποδηλάτης Αμερικανός πρέσβης τερματίζει στα Καλάβρυτα!
Συμμετείχε στον ποδηλατικό αγώνα «Γύρο Θυσίας»
Συμμετείχε στον ποδηλατικό αγώνα «Γύρο Θυσίας»
Στον ποδηλατικό αγώνα «Γύρο Θυσίας», με αφετηρία την Πάτρα και τερματισμό την Αγία Λαύρα, συμμετείχε ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.
Σε ανάρτησή της στο Twitter, την οποία συνοδεύει με δύο φωτογραφίες του πρεσβευτή, μία από τον τερματισμό του και μία άλλη που τον δείχνει να συνομιλεί με άλλους ποδηλάτες, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα αναφέρει: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα τελειώνει τον αγώνα “Γύρο Θυσίας” στην Αγία Λαύρα, κοντά στα Καλάβρυτα, όπου υψώθηκε η πρώτη σημαία της ελληνικής ανεξαρτησίας το 1821. Πολλοί ποδηλάτες από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα γιόρτασαν την εθνική ημέρα ανεξαρτησίας συμμετέχοντας στον αγώνα.
Ο Αμερικανός πρέσβης στον 41ο Ποδηλατικό Δρόμο Θυσίας, στην Αγία Λαύρα https://t.co/zpjn8TmLFc pic.twitter.com/dFyd7Chyiq
— kalavrytapress (@kalavrytapress) March 25, 2018
ολες οι ειδησεις
- Σε λειτουργία ο Ψηφιακός Βοηθός Κρατικής Αρωγής για πληγέντες από φυσικές καταστροφές
- Η Ολλανδία προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για πληροφορίες για τη σύλληψη του «Bolle Jos»
- Ντέμης Νικολαΐδης: Νέα σχέση για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – Ποια είναι η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του
- Νότης Σφακιανάκης: Σπάνια φωτογραφία με τον ανιψιό του για τα 67α γενέθλιά του – Οι δημόσιες ευχές και το μήνυμα αγάπης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
