O πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού
Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει στα ηπειρωτικά το θερμόμετρο και σήμερα, ενώ θα παραμείνουν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει στα ηπειρωτικά το θερμόμετρο και σήμερα, ενώ θα παραμείνουν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει στα ηπειρωτικά το θερμόμετρο και σήμερα, ενώ θα παραμείνουν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 εως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.
Από 22 εως 35 βαθμούς κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.
ολες οι ειδησεις
- Ειρηνοποιός και διπλωμάτης δηλώνει ο Ερντογάν – Επικρίσεις για τον ΟΗΕ
- Ζωή Αναστασοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι η δικηγόρος από την Ηλεία που παίρνει την έδρα του Καλαματιανού
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης: Sold out στη Νέα Φιλαδέλφεια – Συναγερμός για τα εισιτήρια της μαύρης αγοράς
- Κιμ Καρντάσιαν: Γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της με δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Rabanne
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr