Δημοσίευση: ’

Ο Στουρνάρας… κερνούσε τσίπουρα

Ορισμένοι το χαρακτήρισαν ως το μεγάλο κόλπο του κ. Ι. Στουρνάρα, ώστε η τρόικα να σταματήσει να θεωρεί το τσίπουρο… ουίσκι και να το φορολογεί όπως το ουίσκι. 

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Ορισμένοι το χαρακτήρισαν ως το μεγάλο κόλπο του κ. Ι. Στουρνάρα, ώστε η τρόικα να σταματήσει να θεωρεί το τσίπουρο… ουίσκι και να το φορολογεί όπως το ουίσκι. 

Ορισμένοι το χαρακτήρισαν ως το μεγάλο… κόλπο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ώστε η τρόικα να σταματήσει να φορολογεί το τσίπουρο ως ουίσκι. 

Στο δείπνο προς τιμήν των υπουργών Οικονομικών στο Μουσείο της Ακρόπολης, ο κ. Στουρνάρας, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, έδωσε εντολή σε κάθε τραπέζι μπροστά από κάθε υπουργό να υπάρχει και ένα μπουκάλι τσίπουρο το οποίο να συνοδεύεται από ένα φυλλάδιο γραμμένο στη γλώσσα κάθε υπουργού Οικονομικών όπου θα εξηγείται τι είναι το τσίπουρο.

Ακόμη, αναγράφονταν πληροφορίες σχετικά με το ποια φαγητά συνοδεύουν το τσίπουρο, ποιες είναι οι ιδιότητές του και γιατί πρέπει να φορολογείται όπως το ούζο.

Ωστόσο, ακόμη δεν γνωρίζουμε αν τυχόν οι υπουργοί πείστηκαν με την… δοκιμή ή με την καλή διαθέση που μάλλον προκαλεί η κατανάλωση τσίπουρου.

ΑΝ. ΓΑΛ.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.