Ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως το Ισραήλ δεν θα πλήξει ξανά το Κατάρ
παρά την άρνηση του κ. Νετανιάχου να αποκλείσει νέες επιδρομές στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο στην Ιερουσαλήμ.
παρά την άρνηση του κ. Νετανιάχου να αποκλείσει νέες επιδρομές στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο στην Ιερουσαλήμ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε χθες Δευτέρα ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν θα διατάξει να βομβαρδιστεί ξανά το Κατάρ, μετά την άνευ προηγουμένου αεροπορική επιδρομή της περασμένης εβδομάδας στη Ντόχα εναντίον ηγετικών στελεχών της Χαμάς από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.
«Δεν θα πλήξει το Κατάρ» ξανά, είπε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο, παρά την άρνηση του κ. Νετανιάχου να αποκλείσει νέες επιδρομές στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο στην Ιερουσαλήμ.
ολες οι ειδησεις
- Ο καιρός της Τρίτης: Βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 6 μποφόρ – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Σαρωτικοί έλεγχοι σε λογαριασμούς, crypto και μετρητά
- Θεσσαλονίκη: Οκτώ «κτυπήματα» σε ΑΤΜ με τη μέθοδο της απασχόλησης – Στη δικογραφία 42χρονος για κλοπές 10.000 ευρώ
- Πειραιάς: Σύλληψη 21χρονης με μισό κιλό κοκαΐνη μέσα σε επιβατηγό πλοίο (Φωτό)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr