Ο Τσίπρας «αδειάζει» Βαρουφάκη μέσω Χουλιαράκη
Στην άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών για την επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ και Ντάισελμπλουμ υπήρχε μία μικρή λεπτομέρεια.
Στην άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών για την επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ και Ντάισελμπλουμ υπήρχε μία μικρή λεπτομέρεια.
Στην άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών για την επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ και Ντάισελμπλουμ υπήρχε μία μικρή λεπτομέρεια.
Ποια είναι αυτή;
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Χουλιαράκης «έκλεισε» το αυριανό ραντεβού με του Brussels Group με τον αξιωματούχο της Κομισιόν Ντέκλαν Κοστέλο.
Το ενδιαφέρον εν προκειμένω είναι πως μέχρι πρότινος τις τεχνικές διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς» διαχειριζόταν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών – και επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη για αυτή τη θέση- Νίκος Θεοχαράκης.
Ο Θεοχαράκης, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και Ιστορίας Οικονομικών Θεωριών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πήγαινε στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες για τις δια ζώσής διαπραγματεύσεις, ενώ βρέθηκε και στις συνεδριάσεις του Eurogroup στο πλευρό του υπουργού Οικονομικών.
Από την άλλη, ο κ. Χουλιαράκης, πρόεδρος του ΣΟΕ και καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, θεωρείται εκλεκτός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και το κυριότερο: Αρκετά διαλακτικότερος σε σχέση με τον Θεοχαράκη…
Μήπως τελικά ο κ. Τσίπρας άδειασε τον Βαρουφάκη μέσω του Γιώργου Χουλιαράκη;
Ν.Π.
ολες οι ειδησεις
- Ταινίες της Εβδομάδας: Καταιγισμός από πρεμιέρες – Ξεκινά το θερινό σινεμά
- Θρίλερ στην Μύκονο: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε νεκροταφείο
- Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης σε πορτ μπαγκάζ ΙΧ (Βίντεο)
- Επιστήμη-Βιολογία: Μαϊμούδες αυτοθεραπεύουν τις στομαχικές διαταραχές, τρώγοντας χώμα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr