Ο Τσίπρας βρίσκει και επιστρέφει 525 ευρώ
Με έκπληξη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρήκε πάνω στο γραφείο του την περασμένη Παρασκευή έναν φάκελο με 525 ευρώ.
Με έκπληξη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρήκε πάνω στο γραφείο του την περασμένη Παρασκευή έναν φάκελο με 525 ευρώ.
Με έκπληξη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρήκε πάνω στο γραφείο του την περασμένη Παρασκευή έναν φάκελο με 525 ευρώ. Όταν ρώτησε τους συνεργάτες του περί τίνος πρόκειται, τον ενημέρωσαν πως είναι η αποζημίωση για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό, που ισούται με 175 ευρώ ανά ημέρα για τα έξοδα κίνησης.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, ο Αλέξης Τσίπρας τα επέστρεψε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να λαμβάνει αποζημίωση για τα ταξίδια στο εξωτερικό.
Ωστόσο από την αποκάλυψη αυτή δημιουργούνται πολλά ερωτήματα:
- Η αποζημίωση αυτή αφορά μόνο στον πρωθυπουργό ή και σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη (υπουργούς, υφυπουργούς κλπ)
- Πόσα χρήματα δόθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις την περίοδο της κρίσης για τέτοιου είδους αποζημιώσεις και σε ποιους;
- O πρωθυπουργός αρνήθηκε τα χρήματα και ορθώς έπραξε σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για τη χώρα. Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους αν την λαμβάνουν; Επαφίεται στην προσωπική συνείδηση του καθένα;
T.A.
ολες οι ειδησεις
- Πολιτική με εξώδικα καταργεί την ελευθεροτυπία!
- Η «νυμφομανής λεσβία»
- Κιμ Καρντάσιαν: Χέρι-χέρι με τον Λιούις Χάμιλτον στο Coachella – Η κοινή τους εμφάνιση που συζητήθηκε
- Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου: Ποζάρει με μαγιό στις Σεϋχέλλες – Διακοπές με «ειρήνη» και εικόνες καλοκαιριού
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr