Ο Τζορτζ Σόρος ξαναπαντρεύτηκε στα 83 του!
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, 83 ετών, ενώθηκε το Σάββατο με τα δεσμά του γάμου με την μόλις 42 ετών, Ταμίκο Μπόλτον.
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, 83 ετών, ενώθηκε το Σάββατο με τα δεσμά του γάμου με την μόλις 42 ετών, Ταμίκο Μπόλτον.
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, 83 ετών, ενώθηκε το Σάββατο με τα δεσμά του γάμου με την μόλις 42 ετών, Ταμίκο Μπόλτον.
Ο Σόρος και η Μπόλτον αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του εκατομμυριούχου στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης. Στην τελετή παρευρέθηκαν μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των 5 παιδιών του Σόρος. Είναι ο τρίτος γάμος για τον δισεκατομμυριούχο και ο δεύτερος για την νέα σύζυγό του.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ και ηγέτες κρατών όπως ο πρόεδρος της Εσθονίας, Χέντρικ Τόμας Ίλβς, η πρόεδρος της Λιβερίας, Έλεν Τζόνσον Σέρλιφ και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
Την Παρασκευή, το ζευγάρι διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν 300 καλεσμένοι και πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Μανχάταν, όπου έγινε παρουσίαση των έργων του Βέλγου ζωγράφου, Ρενέ Μαγκρίτ με τίτλο «Μαγκρίτ: Το Μυστήριο του Συνηθισμένου, 1926-1938».
Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους αντί για δώρα να γίνουν δωρεές σε σημαντικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.
ολες οι ειδησεις
- Επιστρέφει το «σμαρτάκι» – Αποκαλυπτήρια για τη νέα γενιά του θρυλικού αυτοκινήτου πόλης
- Mutua Madrid Open: Τσιτσιπάς και Νταρντέρι πέρασαν στον δεύτερο γύρο του διπλού
- The Mandalorian & Grogu: Το τρέιλερ και η μόνη φορά που η Disney «ζωγράφισε» στον γαλαξία του Star Wars
- Έλενα Τσαγκρινού: «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος – δεν σκέφτομαι νέα σχέση»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr