Ο Βουλγαράκης ερευνά τις… πεταλούδες
«Το φαινόμενο της πεταλούδας» είναι ο τίτλος του πρώτου άρθρου του Γιώργου Βουλγαράκη στον Ελεύθερο Τύπου της Κυριακής.
«Το φαινόμενο της πεταλούδας» είναι ο τίτλος του πρώτου άρθρου του Γιώργου Βουλγαράκη στον Ελεύθερο Τύπου της Κυριακής.
«Το φαινόμενο της πεταλούδας» είναι ο τίτλος του πρώτου άρθρου του Γιώργου Βουλγαράκη στον Ελεύθερο Τύπου της Κυριακής.
Ο πρώην υπουργός αναφέρεται στις συνεχείς αλλαγές που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο πολιτικό σκηνικό, ξορκίζει τις δημοσκοπήσεις και αντιγράφοντας τον πρόεδρο της ΝΔ, κάνει λόγο για Νέα Μεταπολίτευση που όπως σημειώνει «ξεκινάει από κάπου εδώ». Προσθέτει πως η Κεντροδεξιά θα έχει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για επιστροφή στην πολιτική.
Προφανώς ο υπουργός “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”, ρίχνει γέφυρες προς την πλευρά Σαμαρά, αφού επιθυμεί όσο τίποτα την επιστροφή του στην ΝΔ.
Όσο για τον Ελεύθερο Τύπο που αποφάσισε να φιλοξενεί τις απόψεις του ενώ στηρίζει Σαμαρά, το έχουμε ήδη πει ότι ο Βουλγαράκης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον εκ των εκδοτών Αλέξη Σκαναβή. Πολύ άριστες.
ολες οι ειδησεις
- Η εξαφάνιση του μοναχού Ιωσήφ στη Βουλή της Τουρκίας με πέντε ερωτήματα
- Ιορδανία: «Δεν θα εγκαταλείψουμε τη γη μας» δηλώνει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία με 7 νεκρούς (Βίντεο)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
- Δίκη Άλκη Καμπανού: Διακοπή για τις 27 Νοεμβρίου – «Εκτίω ποινή ισόβια στον πόνο» δήλωσε η μητέρα του (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr