Οφσάιντ συνελήφθη η ΠΟΕΣΥ
Οφσάιντ συνελήφθη η ΠΟΕΣΥ με την ανακοίνωση ότι όλες οι αθλητικές εφημερίδες δεν πληρώνουν εισφορές. Ευτυχώς αντελήφθη το λάθος και επανόρθωσε με ανακοίνωση:
Οφσάιντ συνελήφθη η ΠΟΕΣΥ με την ανακοίνωση ότι όλες οι αθλητικές εφημερίδες δεν πληρώνουν εισφορές. Ευτυχώς αντελήφθη το λάθος και επανόρθωσε με ανακοίνωση:
Οφσάιντ συνελήφθη η ΠΟΕΣΥ με την ανακοίνωση ότι όλες οι αθλητικές εφημερίδες δεν πληρώνουν εισφορές. Ευτυχώς αντελήφθη το λάθος και επανόρθωσε με ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), μετά από καταγγελίες συντακτών, εργαζομένων σε αθλητικές εφημερίδες στην από 20/07/2011 ανακοίνωσή του για τις συναντήσεις με τις Διοικήσεις του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ, συμπεριέλαβε όλες τις αθλητικές εφημερίδες σε αυτές που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές κατά την τελευταία διετία.
Μετά από σχετική ενημέρωση, διευκρινίζεται ότι ορισμένες αθλητικές εφημερίδες όπως επί παραδείγματι η “SPORT DAY”, ο “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ”, η “ΕΞΕΔΡΑ” ή η “GOAL NEWS” -που δυστυχώς δεν αποτελούν την πλειονότητα-, καταβάλλουν ανελλιπώς τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων σε αυτές δημοσιογράφων.
ολες οι ειδησεις
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Εξώδικο στον Αντώνη Βουγιουκλάκη για το βιβλίο του για την Αλίκη – «Σας απαγορεύω»
- Reuters: Η Ευρώπη κινδυνεύει με ακριβό φυσικό αέριο για ακόμη έναν χρόνο – Τα τρία μεγάλα προβλήματα
- Βάσια Κωσταρά: «Πριν από πέντε χρόνια ξύπνησα από ένα χειρουργείο 11 ωρών» – Η μάχη με τον σπάνιο όγκο
- Κατερίνα Καινούργιου για Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Στα εύκολα είσαι δίπλα της και στα δύσκολα εξαφανίζεσαι;»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr