Οι Ιπτάμενοι Τζαζίστες την Κυριακή στον Φάρο
Στέφανος Ανδρεάδης, Γιώργος Κοντραφούρης, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και Βασίλης Ποδαράς σε μια συναυλία χωρίς εισιτήριο στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Στέφανος Ανδρεάδης, Γιώργος Κοντραφούρης, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και Βασίλης Ποδαράς σε μια συναυλία χωρίς εισιτήριο στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα με την επωνυμία Flying Jazz Quartet και… απογειώνουν. Ο Στέφανος Ανδρεάδης, συνθέτης, κιθαρίστας και καθηγητής του Ιόνιου Πανεπιστημίου, ο Γιώργος Κοντραφούρης, κορυφαίος πιανίστας και πανεπιστημιακός δάσκαλος, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, συνθέτης και τρομπετίστας, και ο Βασίλης Ποδαράς, ντράμερ, δημιουργούν τζαζ ηχητικά τοπία με ελληνικό γεωγραφικό προσδιορισμό.
Μαζί την Κυριακή 15 Απριλίου, ώρα 21:00, οι τέσσερις φίλοι και συνεργάτες θα μας ταξιδέψουν στα αστέρια, με μουσικές χτισμένες γύρω από τον ηλεκτρικό ήχο του Hammond (Γιώργος Κοντραφούρης), λυρισμό και εσωτερικότητα.
Η συναυλία εντάσσεται στην ενότητα Jazz Διαχρονίες και πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.).
Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν. μπορείτε να βρείτε στο https://www.snfcc.org/you-the-snfcc/how-to-get-here/?lang=el
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org και στις σελίδες μας στα socialmedia @snfcc.
ολες οι ειδησεις
- 20 Μαΐου 1941 – Μάχη της Κρήτης: Η ημέρα που η μεγαλόνησος έγινε σύμβολο αντίστασης σε όλη την Ευρώπη
- Καιρός της Τετάρτης: Βροχές στα βόρεια, ισχυροί άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας
- Disney+: Θα μεταδώσει ζωντανά τα Φεστιβάλ Bonnaroo, Lollapalooza και Austin City Limits
- Σύλληψη 45χρονης για έκθεση ανηλίκου – Είχε αφήσει μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr