13 Αυγούστου 2024
Δημοσίευση: 08:09'
Τελευταία ενημέρωση: 08:54'

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πριμ από την ΕΟΕ στους αθλητές που κατέλαβαν από την 1η έως την 8η θέση (Βίντεο)

Οι αθλητές και αθλήτριες που κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 8 στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα λάβουν έκτακτη οικονομική επιβράβευση από την ΕΟΕ.

Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης
Δημοσίευση: 08:09’
Τελευταία ενημέρωση: 08:54’
ΑΠΕ
Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης

Οι αθλητές και αθλήτριες που κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 8 στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα λάβουν έκτακτη οικονομική επιβράβευση από την ΕΟΕ.

O πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος, ανακοίνωσε στην πτήση της επιστροφής της ελληνικής αποστολής από το Παρίσι, πως οι αθλητές και αθλήτριες που κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 8 στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα λάβουν έκτακτη οικονομική επιβράβευση από την ΕΟΕ.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου θα λάβει 30 χιλιάδες ευρώ, ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης Απόστολος Χρήστου θα λάβει 20 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι «χάλκινοι» Ολυμπιονίκες θα λάβουν από 15 χιλιάδες ευρώ. Όσοι και όσες κατετάγησαν από την τέταρτη έως την όγδοη θέση θα λάβουν από 10 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την υπόσχεση του Σπύρου Καπράλου προς τους Ολυμπιονίκες, τα ποσά της έκτακτης οικονομικής επιβράβευσης θα τους δωθούν εντός του Σεπτεμβρίου.

 


TOP NEWS

uncached