Δημοσίευση:
Τελευταία ενημέρωση:

Ομηρία με αίσιο τέλος στη Ραφήνα

Ένας άνδρας που φέρεται να βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του απειλούσε ότι θα της κάνει κακό αν επέμβει η αστυνομία.

Η ανάγνωση δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
Δημοσίευση:
Τελευταία ενημέρωση:
Ομηρία με αίσιο τέλος στη Ραφήνα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Ένας άνδρας που φέρεται να βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του απειλούσε ότι θα της κάνει κακό αν επέμβει η αστυνομία.

Εκτός ελέγχου κινδύνευσε να βγει η κατάσταση έπειτα από καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Αστυνομικοί μετέβησαν σε οικία στη Ραφήνα, ύστερα από καταγγελία ότι ένας άνδρας, περίπου 59 ετών χτυπούσε τη σύζυγό του.

Όταν είδε τους αστυνομικούς, φέρεται να δήλωσε πως, σε περίπτωση που θα έμπαιναν στο σπίτι, θα έκανε κακό τόσο στον εαυτό του όσο και στην ίδια.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν δύο ομάδες ΔΙ.ΑΣ., ενώ στο σημείο μετέβησαν ο επόπτης και ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Παράλληλα, ενημερώθηκε η ασφάλεια και κλήθηκε διαπραγματευτής για να αποτραπούν περαιτέρω εντάσεις.

Τελικά, ο άνδρας άφησε τη σύζυγό του ελεύθερη και στη συνέχεια συνελήφθη.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.