Ομόφωνο «ναι» στη Σακελλαροπούλου από το ΚΙΝΑΛ – Γεννηματά: Αντιπροσωπεύει με συνέπεια προοδευτικές αντιλήψεις
Μετά την κοινή συνεδρίαση ΚΟ και Πολιτικού Συμβουλίου
Μετά την κοινή συνεδρίαση ΚΟ και Πολιτικού Συμβουλίου
«Ναι» στην υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου λέει το Κίνημα Αλλαγής μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
«Θέσαμε εξ αρχής το πλαίσιο και τα κριτήρια και τα χαρακτηριστικά του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Η προσωπικότητα της κ. Σακελλαροπούλου ανταποκρίνεται σε ουσιώδεις πλευρές της πρότασής μας. Είναι μία γυναίκα που αντιπροσωπεύει με συνέπεια προοδευτικές αντιλήψεις, όπως απέδειξε και στη δικαστική της διαδρομή. Είμαι βέβαιη ότι θα εκπληρώσει με υπευθυνότητα τη συνταγματική της αποστολή και γι αυτό θα έχει τη στήριξή μας», επεσήμανε σε δήλωσή της μετά τη συνεδρίαση των οργάνων του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά.
Μετά την εξέλιξη αυτή η υποψηφιότητα της κ. Σακελλαροπούλου συγκεντρώνει πέραν των 158 «ναι» της κυβερνητικής πλειοψηφίας και των 86 «ναι» του ΣΥΡΙΖΑ επιπλέον 22 ψήφους από την ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής.
ολες οι ειδησεις
- Στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος διαγράφει τον Πολάκη, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» στα όργανα
- Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά»
- Η Λεωφόρος των ονείρων του Παναθηναϊκού ρίχνει… μελαγχολική αυλαία μετά από 104 χρόνια (Βίντεο)
- H Κάτια ήταν ένα πολύ τυχερό κορίτσι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr