Ορκωμοσία Τραμπ: Χαλαρός γερουσιαστής «έσκασε μύτη» με φούτερ και σορτς (Βίντεο)
Σημειώνεται ότι οι θερμοκρασίες αυτή την εποχή είναι πολύ χαμηλές γι αυτό και η ορκωμοσία του Τραμπ έγινε σε εσωτερικό χώρο.
Σημειώνεται ότι οι θερμοκρασίες αυτή την εποχή είναι πολύ χαμηλές γι αυτό και η ορκωμοσία του Τραμπ έγινε σε εσωτερικό χώρο.
Ο δημοκρατικός γερουσιαστής από την Πενσυλβάνια, Τζον Φέτερμαν πήγε στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ντυμένος και έτοιμος για… τρέξιμο.
Γιατί το λέμε αυτό;
Γιατί ο Φέτερμαν «έσκασε μύτη» χαλαρός, με φούτερ και σορτς.
Σημειώνεται ότι οι θερμοκρασίες αυτή την εποχή είναι πολύ χαμηλές γι αυτό και η ορκωμοσία του Τραμπ έγινε σε εσωτερικό χώρο.
«Δείτε τον γερουσιαστή Τζον Φέτερμαν από την Πενσιλβάνια να κάνει την είσοδό του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, φορώντας σορτς γυμναστικής» γράφουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Δείτε το βίντεο:
JUST IN: Senator John Fetterman shows up to the inauguration in gym shorts—because formalities are overrated.
Give me a break. Who elected this guy? pic.twitter.com/nKkXgpz59W
— Brian Allen (@allenanalysis) January 20, 2025
Senator John Fetterman arriving to Donald Trump’s inauguration in shorts and a hoodie pic.twitter.com/vfUoBqNoGG
— New York Post (@nypost) January 20, 2025
ολες οι ειδησεις
- 10.000 ευρώ για να μην ερημώσει η Ελλάδα: Το κράτος ψάχνει κατοίκους για τα σύνορα – Χωριά χωρίς νέους, σχολεία χωρίς παιδιά και σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Εξαρθρώθηκε σπείρα Τούρκων που διακινούσε κάνναβη στα Εξάρχεια
- Euroleague: Την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη αναζητά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός
- Αγία Βαρβάρα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr