Όταν ο 32χρονος πιλότος έλεγε για την Καρολάιν: Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες
Τι έλεγε ο 32χρονος στο «αντίο» της 20χρονης κοπέλας.
Τι έλεγε ο 32χρονος στο «αντίο» της 20χρονης κοπέλας.
«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…»
Αυτός ήταν π αποχαιρετισμός του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Κάρολάιν Κράουτς, τη γυναίκα της ζωής του, που μέσα σε είκοσι μόλις χρόνια πρόλαβε να αγαπήσει και να αγαπηθεί πολύ, να φέρει νέα ζωή, έφερε δάκρυα στα μάτια και των πλέον ψύχραιμων που βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Αλοννήσου.
Η αυλαία στο στυγερό έγκλημα έπεσε την Πέμπτη 17 Ιουνίου όταν ο 32χρονος ομολόγησε ότι αυτός ήταν που σκότωσε την Καρολάιν.
Δείτε τα βίντεο:
ολες οι ειδησεις
- Περίπατος στη Θεσσαλονίκη του 1980 – Εικόνες από μια άλλη δεκαετία (Βίντεο)
- Netflix – «I Will Find You»: Ένας πατέρας καταδικασμένος σε ισόβια, μια απόδραση και ένα έγκλημα που τελικά μπορεί… να μην έγινε
- Netflix: Η εμβληματική σειρά «Everything I Know About Love» έρχεται τον Ιούνιο
- Σύνδρομο burnout: Πότε η απλή κούραση μετατρέπεται σε επαγγελματική εξουθένωση
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr