Ουρές για έναν γάμο στη Σκιάθο!
Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν οι μελλόνυμφοι από κάθε γωνιά της Γης για να πουν το “I do” στο γραφικό Μπούρτζι της Σκιάθου.
Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν οι μελλόνυμφοι από κάθε γωνιά της Γης για να πουν το “I do” στο γραφικό Μπούρτζι της Σκιάθου.
Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν οι μελλόνυμφοι από κάθε γωνιά της Γης για να πουν το “I do” στο γραφικό Μπούρτζι της Σκιάθου. Εκατοντάδες ερωτευμένα ζευγάρια από τη Μεγάλη Βρετανία, το Κατάρ, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και άλλες χώρες της Σκανδιναβίας έχουν σχεδιάσει να παντρευτούν στο νησί του Παπαδιαμάντη και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ήδη οι προγραμματισμένοι πολιτικοί γάμοι έχουν ξεπεράσει τους εκατό για φέτος, ενώ τα περισσότερα ζευγάρια, προκειμένου να μην χάσουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με θέα το απέραντο γαλάζιο, έχουν κλείσει ημερομηνίες από τον περασμένο χειμώνα ή ακόμη και από πέρσι το καλοκαίρι!
ολες οι ειδησεις
- Υπάρχουν ήττες… που είναι καλύτερες από νίκες
- Η ξεχωριστή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον φωτογράφο των ηγετών Platon για τη φωτογραφία, τον Πολιτισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Μουσείο Μπενάκη (Βίντεο)
- FT: Η Ρωσία συμφώνησε να προμηθεύσει το Ιράν με 90 εκτοξευτές APU-L
- 50 Cent: Τρόλαρε τον Diddy για τα 57α γενέθλιά του με φωτογραφία AI που τον δείχνει με γκρίζα μαλλιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr