Πάει για το χρυσό ο Γκάντλιν
Ο Αμερικανός αθλητής, Τζάστιν Γκάτλιν, τα έδωσε όλα και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα ημιτελικά των 60μ. τερμάτισε πρώτος.
Ο Αμερικανός αθλητής, Τζάστιν Γκάτλιν, τα έδωσε όλα και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα ημιτελικά των 60μ. τερμάτισε πρώτος.
Ο Αμερικανός αθλητής, Τζάστιν Γκάτλιν, τα έδωσε όλα και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα ημιτελικά των 60μ. τερμάτισε πρώτος. Ο χρόνος του είναι 6.50 και με αυτόν περνάει στους 8, που θα συμμετέχουν στον τελικό.
Ο Γκάτλιν είχε πάρει το χρυσό στο κλειστό στίβου το 2003.
Οι 8 του τελικού:
Τζάστιν Γκάτλιν 6.50
Αζίζ Ουαντί 6.68
Νέστα Κάρτερ 6.56
Ντουέιν Τσέιμπερς 6.62
Εμανουέλ Μπιρόν 6.65
Τρελ Κίμονς 6.61
Μαρκ Μπερνς 6.62
Τζάστιν Γουόρνερ 6.67
Πηγή: woop.gr
ολες οι ειδησεις
- Οι φλόγες σε Γαλλία και Ιταλία γίνονται πολιτικό επιχείρημα στην Αθήνα – Η κυβέρνηση επενδύει στη σταθερότητα – Το Μαξίμου υπενθυμίζει τις ελληνικές εμπειρίες των μνημονίων
- Συντάξεις Νοεμβρίου: Ανατροπή δεδομένων με την πληρωμή – Πότε εισπράττουν οι συνταξιούχοι (Βίντεο)
- Λέσβος: Σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού – Έξι μετανάστες νεκροί
- Σφοδρές αντιδράσεις Ηρακλή για τη διαιτησία Φωτιά με τον ΠΑΟΚ – «Θέλει να φύγει ο Ματσάρι από την Ελλάδα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr