Παναθηναϊκός… χωρίς γκολ στο Πανθεσσαλικό – Ο Βόλος «χτύπησε» μία φορά και τον «πλήγωσε»
Άτυχος, αστόχος και τελικά ηττημένος έφυγε ο Παναθηναϊκός από το Πανθεσσαλικό, χάνοντας 1-0 από τον Βόλο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Άτυχος, αστόχος και τελικά ηττημένος έφυγε ο Παναθηναϊκός από το Πανθεσσαλικό, χάνοντας 1-0 από τον Βόλο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Άτυχος, αστόχος και τελικά ηττημένος έφυγε ο Παναθηναϊκός από το Πανθεσσαλικό, χάνοντας 1-0 από τον Βόλο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δημιούργησαν σειρά μεγάλων ευκαιριών (Τετέ, Τουμπά, Σφιντέρσκι, Ίνγκασον), όμως στην πρώτη ουσιαστικά φάση των γηπεδούχων ο Λάζαρος Λάμπρου με δυνατή κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν μπόρεσε να διασπάσει το «οχυρό» του Βόλου στο β’ μέρος και γνώρισε βαρύ βαθμολογικό πισωγύρισμα, μένοντας στους 12 βαθμούς (και ματς λιγότερο) πριν το κρίσιμο ευρωπαϊκό ταξίδι στη Μάλμε. Αντίθετα, ο Βόλος του Χουάν Φεράντο αντέδρασε μετά τις βαριές ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ανέβηκε 4ος, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στο -3.
ολες οι ειδησεις
- Έργο 2,48 εκατ. ευρώ για άτομα με αναπηρία στη Φλώρινα – Τι προβλέπει
- Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για απόπειρα εξαπάτησης
- Πάτρα: Συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για πώληση αλκοόλ σε ανήλικες
- ΟΗΕ: Η πολυδιάστατη φτώχεια αυξήθηκε για πρώτη φορά από το 2010
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr