2 Μαρτίου 2026
Δημοσίευση: 19:38'

Παναθηναϊκός – Μπέτις στο ΟΑΚΑ: «Κλεiδωσε» η έδρα για τους «16» του Europa League

Στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μπέτις για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Europa League.

Δημοσίευση: 19:38’

Στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί τελικά ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μπέτις για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Europa League.

Στο ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τη Ρεάλ Μπέτις για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Europa League, με τη σέντρα να έχει οριστεί για την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις 19:45 (ώρα Ελλάδας).

Παρότι το τελευταίο διάστημα «έπαιξε» έντονα το σενάριο της Λεωφόρου, οι επαφές των «πράσινων» με τη διοίκηση του Σταδίου οδήγησαν στην τελική ρύθμιση των λεπτομερειών, ώστε η αναμέτρηση να διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν εξαρχής στο πλάνο.

Europa League: Η Μπέτις στο δρόμο του Παναθηναϊκού για τους «16» – Όσα γνωρίζουμε για την αντίπαλο των «πρασίνων» – Οι ημερομηνίες των αγώνων

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ολυμπιακό Στάδιο θα «μετατοπιστούν» χρονικά τις ημέρες του αγώνα, ώστε να μην επηρεαστούν κρίσιμες ζώνες λειτουργίας (VIP, δημοσιογραφικά, αποδυτήρια). Το ΟΑΚΑ, παράλληλα, προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σχέση με τη Λεωφόρο, δίνοντας στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα για πιο «βαριά» έδρα σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων.


TOP NEWS

uncached