Δολοφονία στην Καλαμαριά: O ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή του αυριανού (14/03, 18:15) ντέρμπι με τον Άρη Betsson, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του φιλάθλου της ομάδας.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή του αυριανού (14/03, 18:15) ντέρμπι με τον Άρη Betsson, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του φιλάθλου της ομάδας.
Την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Greek Basketball League, στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο τον Άρη (18:15), ζήτησε σήμερα από τον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τoν θάνατο 20χρονου φιλάθλου της ομάδας, σε οπαδικό επεισόδιο βίας, το οποίο συνέβη την Πέμπτη (12/3), στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη.
Οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποίησαν το γεγονός αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του με βίαιο τρόπο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Ευχόμαστε να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του.
Καμία νίκη, καμία αντιπαλότητα και καμία διαφορά δεν αξίζει περισσότερο από μία ανθρώπινη ζωή.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, ζητήσαμε την αναβολή του αυριανού αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης».
ολες οι ειδησεις
- Το κρίσιμο σταυροδρόμι του Στέφανου Τσιτσιπά: Πώς το «enfant terrible» του παγκόσμιου τένις αποδόμησε τον εαυτό του
- Netflix: Η Charlize Theron τρέχει για τη ζωή της στο «Apex» – Το θανατηφόρο παιχνίδι «γάτας – ποντικιού»
- Biennale Βενετίας: Η Ρωσία επιστρέφει, η ΕΕ κόβει τη χρηματοδότηση και οι διαμαρτυρίες για το Ισραήλ συνεχίζονται
- Η Αθήνα το 1978 – Μια μαγική βόλτα στην εποχή μέσα από ένα βίντεο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr