Στο νοσοκομείο με πνευμονία νοσηλεύεται η τραγουδίστρια Πάολα.
Διακομίστηκε με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, ενώ απόψε δεν θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τον Γιάννη Πλούταρχο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει στην σκηνή.
Πάολα: Η πρώτη της ανάρτηση
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση στο Fever με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί ασθένειας!
Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως πιο ήπια.
Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου!
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την μεγάλη αγάπη σας! Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος.
Και πάλι σας ευχαριστώ! Να σας έχει ο θεός καλά! Πάολα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ολες οι ειδησεις
- Κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα»: Έτσι έβγαλε ταυτότητα – Πώς «παγίδεψαν» ηλικιωμένο να υπογράψει
- Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα: Μπαίνει επίσημα η Άνοιξη με λιακάδα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Superleague: Βαθμός «χρυσάφι» κόντρα σε ΑΕΚ – Ο Παναθηναϊκός 0-0 στη Φιλαδέλφεια – «Φωνάζουν» για τη διαιτησία οι «πράσινοι»
- Εαρινή ισημερία 2023: Καλώς ήρθες Άνοιξη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr