Παραιτείται ο Ιάπωνας πρωθυπουργος, Σίνζο Άμπε – «Βουτιά» στο χρηματιστήριο
Ο Σίνζο Άμπε θα ανακοινώσει σήμερα ότι θα υποβάλει την παραίτησή του, εξαιτίας της επιδείνωσης των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο Σίνζο Άμπε θα ανακοινώσει σήμερα ότι θα υποβάλει την παραίτησή του, εξαιτίας της επιδείνωσης των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο Σίνζο Άμπε, ο συντηρητικός εθνικιστής πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ο οποίος έχει παραμείνει στο αξίωμα περισσότερο από οποιονδήποτε προκάτοχό του, θα ανακοινώσει σήμερα ότι θα υποβάλει την παραίτησή του, εξαιτίας της επιδείνωσης των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, μεταδίδει το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK.
Στο ιαπωνικό χρηματιστήριο, οι δείκτες διέγραψαν τα κέρδη που κατέγραφαν νωρίτερα, με τον δείκτη Nikkei να καταγράφει πλέον πτώση 2%, αφού μεταδόθηκε η πληροφορία αυτή.
Η φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Άμπε, ο οποίος πάσχει από χρόνια πάθηση – έχει ελκώδη κολίτιδα – εντάθηκε μετά τις δύο πρόσφατες επισκέψεις του σε νοσοκομείο για εξετάσεις.
Ο Άμπε ασκεί την εξουσία από το 2012.
Πηγή: Reuters
ολες οι ειδησεις
- Γιώργος Φλωρίδης: Έρχεται νομοσχέδιο για τις οριζόντιες και κάθετες ιδιοκτησίες – Τι είπε για τον Κώδικα Δικηγόρων
- ΕΛΑΣ: Προειδοποίηση για νέο phishing email που χρησιμοποιεί ψευδώς το όνομα της Αστυνομίας
- Γάζα: Γενοκτονία σε ζωντανή μετάδοση – Η «εμπειρία» του Άουσβιτς στη Μέση Ανατολή
- Στην κορυφή της παγκόσμιας έρευνας και ανάπτυξης οι τεχνολογικοί κολοσσοί της Κίνας – Πληθαίνουν οι επενδύσεις και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr