Παραίτηση- «βόμβα» από το Dancing
Ένα από τα ζευγάρια-φαβορί για την δικεδίκηση του επάθλου στο Dancing With The Stars II…
Ένα από τα ζευγάρια-φαβορί για την δικεδίκηση του επάθλου στο Dancing With The Stars II…
Ένα από τα ζευγάρια-φαβορί για την δικεδίκηση του επάθλου στο Dancing With The Stars II… ο Αργύρης Αγγέλου και η Έμιλυ Ματθαιακάκη, ανατρέπουν τα προγνωστικά, καθώς η παρτενέρ του 33χρονου ηθοποιού, παραιτήθηκε μια ανάσα πριν από το τέλος του φιλανθρωπικού show του ANT1.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πρωινής Μελέτης, η νεαρή χορογράφος ανακοίνωσε επισήμως χθες στον παρτενέρ της την πρόθεσή της να αποχωρίσει. Μετά τις 6 το απόγευμα συναντήθηκε και με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού και κριτή του show, Γιάννη Λάτσιο, όπου μέσα σε έντονο κλίμα τον ενημέρωσε για την πρόθεσή της να μη συνεχίσει.
Η extra live εκπομπή που θα προβληθεί στις 2 Ioυνίου, φαίνεται να είναι το πρόβλημά της. Η χορογράφος ζήτησε να πληρωθεί για τις επιπλέον πρόβες που απαιτούνται, καθώς εκείνες τις ημέρες είχε προγραμματίσει μαθήματα χορού που θα έπρεπε να τα ακυρώσει. Όμως η απάντηση της παραγωγής του show ήταν αρνητική.
Αντκαταστάτριά της, φαίνεται να είναι η παρτενέρ του Νάσου Γαλακτερού, Άννα Πολύζου.
Πηγή: yupi.gr
ολες οι ειδησεις
- Όταν ο «Φουρθιώτης» στέλνει τις υποκλοπές… αρχείο – Δείτε το βίντεο
- Χρήστος Ξανθάκης: Κοβέσι vs Βαλκουλέσκου και η …μάχη της Ρουμανικής γκαρνταρόμπας
- Μητσοτάκης από Υπουργικό ρίχνει «γέφυρα» προς βουλευτές: «Συμμετοχή ναι, ρόλοι διακριτοί» – Σήμα αποκλιμάκωσης εν μέσω εσωκομματικής πίεσης
- Ηνωμένες Πολιτείες του Τραμπ: Διαβατήρια με το πορτρέτο του Αμερικανού προέδρου εκδίδει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr