Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’

Παρασκευόπουλος για την επίθεση στο γραφείο του: Η κυβέρνηση δεν τρομοκρατείται

«Η κυβέρνηση δεν τρομοκρατείται» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος μετά την επίθεση με μολότοφ στο γραφείο, που διατηρούσε μέχρι πρόσφατα, στο ΑΠΘ.

Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’

«Η κυβέρνηση δεν τρομοκρατείται» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος μετά την επίθεση με μολότοφ στο γραφείο, που διατηρούσε μέχρι πρόσφατα, στο ΑΠΘ.

«Η κυβέρνηση δεν τρομοκρατείται» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μετά την εμπρηστική επίθεση με μολότοφ στο γραφείο, που διατηρούσε μέχρι πρόσφατα, στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Η προσπάθεια για Δικαιοσύνη, καθώς και για ασφαλείς και ανθρώπινες φυλακές με στόχο την κοινωνική επανένταξη, θα συνεχιστεί», τόνισε ο υπουργός ενώ στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναφέρεται ότι από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο γραφείο του κ. Παρασκευόπουλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Τέτοιου ενέργειες δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν κανέναν

Η σημερινή  επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, Ν. Παρασκευόπουλου, στον χώρο του ΑΠΘ, οφείλει να καταδικαστεί από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν κανέναν. Η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος θα προχωρήσει αδιάκοπα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.