Πατήσια: Γιαγιά επιτέθηκε σε νηπιαγωγό για το εγγόνι της – Καταζητείται η μητέρα
Αυστηρή εφαρμογή των κανόνων παράδοσης ανηλίκων προκάλεσε ξέσπασμα οργής, αφήνοντας σημάδια και γρατσουνιές στο πρόσωπο της παιδαγωγού.
Αυστηρή εφαρμογή των κανόνων παράδοσης ανηλίκων προκάλεσε ξέσπασμα οργής, αφήνοντας σημάδια και γρατσουνιές στο πρόσωπο της παιδαγωγού.
- Σοβαρό επεισόδιο σε νηπιαγωγείο στα Πατήσια με επίθεση από 76χρονη.
- Η ηλικιωμένη επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό όταν δεν της επιτράπηκε να παραλάβει το εγγόνι της χωρίς έγγραφη εξουσιοδότηση.
- Η μητέρα του μαθητή επίσης εμπλέκεται, επιτιθέμενη σε άλλη εκπαιδευτικό.
- Η 76χρονη συνελήφθη και της έχει σχηματιστεί δικογραφία.
- Αναζητείται η μητέρα του μαθητή που διέφυγε από το σημείο.
Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας σε νηπιαγωγείο στην οδό Μηλιαράκη, στην περιοχή των Πατησίων, όταν μια προσπάθεια παραλαβής ανήλικου μαθητή κατέληξε σε βίαιη επίθεση κατά των διδασκόντων. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί εφάρμοσαν το τυπικό πρωτόκολλο ασφαλείας του σχολείου.
Πώς ξεκίνησε η διένεξη για την παραλαβή του παιδιού
Αφορμή για το πρωτοφανές περιστατικό στάθηκε η άφιξη της 76χρονης στο σχολικό συγκρότημα με σκοπό να πάρει μαζί της το εγγόνι της. Όταν οι νηπιαγωγοί διαπίστωσαν την απουσία της απαιτούμενης έγγραφης εξουσιοδότησης από τους γονείς και τήρησαν πιστά τον κανονισμό μη επιτρέποντας την αποχώρηση του παιδιού, η ηλικιωμένη αντέδρασε εκτός ελέγχου. Η κατάσταση εκτραχύνθηκε αστραπιαία, με τη γυναίκα να επιτίθεται σε εκπαιδευτικό και να την τραυματίζει, προκαλώντας της γρατζουνιές και εκδορές στο πρόσωπο.
Ποια ήταν η εμπλοκή της μητέρας και πώς κινούνται οι αρχές
Λίγη ώρα αργότερα, στο νηπιαγωγείο κατέφθασε και η μητέρα του μαθητή, η οποία αντί να εκτονώσει την κατάσταση άνοιξε νέο κύκλο επεισοδίων, επιτιθέμενη σε άλλη εκπαιδευτικό της μονάδας. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της 76χρονης γιαγιάς, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και πρόκληση σωματικών βλαβών. Παράλληλα, οι αρχές έχουν εξαπολύσει αναζητήσεις για τη σύλληψη της μητέρας, η οποία διέφυγε και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
ολες οι ειδησεις
- Σαν σήμερα η απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς κατακτητές το 1944
- Super League: Φωτιά στη μάχη της κορυφής μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία
- Πέλλα: Συνελήφθη 63χρονος με 12 κιλά «φούντας»
- Τι προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού για την πορεία των μισθών – Άνοδος κατά μ.ο. 30% από το 2019
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr