7 Μαΐου 2024
Δημοσίευση: 10:11'
Τελευταία ενημέρωση: 10:11'

Πάτρα: Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και άρπαξαν χρηματικό ποσό

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Επιμέλεια: Αγγελική Κιλιντζόγλου
Δημοσίευση: 10:11’
Τελευταία ενημέρωση: 10:11’
Θεσσαλονίκη
Επιμέλεια: Αγγελική Κιλιντζόγλου

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν τις νυχτερινές ώρες ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη σούπερ – μάρκετ, στην περιοχή Οβρυά, της Πάτρας και κατάφεραν να πάρουν άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό πόσο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μηχανή και φορούσαν κράνη, μόλις έφθασαν στο σούπερ μάρκετ τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη. Παράλληλα, αντελήφθησαν ότι σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ βρισκόταν ένα άτομο που επόπτευε εργοτάξιο και του ζήτησαν να απομακρυνθεί από το σημείο.

Κατόπιν, προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ, πήραν άγνωστο αριθμό χαρτονομισμάτων και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο σούπερ μάρκετ, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση έχουν πάρει κατάθεση από τον άνδρα που βρισκόταν κοντά στο σούπερ – μάρκετ και ταυτόχρονα αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.


TOP NEWS

uncached